A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Зелена естафета

Учні Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів є постійними учасниками різноманітних природоохоронних акцій, конкурсів, заходів. Так і цього року учні 10- А класу Газа Крістіна та Турянчич Наталія (науковий керівник – вчитель біології Симко О.М.) стали учасниками фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» в м. Черкаси, основною метою якого є залучення учнівської молоді до заходів щодо збереження та поліпшення стану довкілля.

15:55 15.04.2019

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги.

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги. Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

16:30 04.04.2019

Чемпіонат з велосипедного спорту маунтенбайк

29 - 31 березня 2019 року відбувся чемпіонат Закарпатської області з велосипедного спорту маунтенбайк (індивідуальна гонка, крос), в якому прийняли участь 5 вихованців ДЮСШ Баранинської сільської ради.

16:02 02.04.2019

Управлінська студія

27 лютого 2019 року відділ ОКТМС Баранинської сільської ради  та керівники закладів загальної середньої освіти були запрошені до участі  у „відкритів управлінській студії”, організованої департаментом освіти і науки Закарпатської ОДА.

17:57 26.03.2019

Зелена естафета

Відділом екології та природоохоронної роботи Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру 23 лютого проведено відбірковий (обласний) етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху “Зелена естафета”.

17:56 26.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень