A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Тиждень безпеки руху у Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступеніва

Дата: 17.05.2019 12:13
Кількість переглядів: 32

З 6 по 10 травня 2019 року у  закладі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Мета Тижня: попереджувати дитячий дорожньо-транспортний травматизм; вивчати та повторювати правила дорожнього руху й безпечної поведінки на вулицях міста, дотримуватись цих правил; формувати вміння аналізувати ситуацію, що склалася на дорозі; розвивати здібності, увагу, спостережливість учнів.

Протягом Тижня організовано та проведено багато різноманітних заходів.

Так, класні керівники провели хвилинки безпеки та Єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя», а також практичні заняття з Правил дорожнього руху «Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!».

Учні початкових класів теж повторили правила дорожнього руху та переглянули мультфільми відповідної тематики з подальшим їх обговоренням.

З учнями старших класiв було проведено навчання з надання невiдкладної допомоги постраждалим внаслiдок ДТП. Дiтям було цiкаво навчитись допомагати та бiльш за все сподобалось робити перев'язки.

Агітбригада ЮІР «Інспектор» проводила роз'яснювальну роботу з учнями 5 класів.

Життя людини, її здоров’я – найвища цінність. У кожної людини воно одне. Втратити здоров’я або життя дуже просто і легко, а от повернути його назад іноді буває неможливо. Цінуйте його, бережіть!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень