A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

З 12 БЕРЕЗНЯ ЗАПРОВАДЖУЄТЬСЯ ТРИТИЖНЕВИЙ КАРАНТИН У ВСІХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

До уваги керівників закладів освіти З 12 березня 2020 року в Україні запроваджується тритижневий карантин для усіх закладів освіти. Відповідне рішення Уряд ухвалив сьогодні, 11 березня 2020 року.

16:26 17.03.2020

Проблема забруднення середовища пластиком та шляхи її подолання

20 лютого педагоги Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь у прес-конференції «Тиса – Чорне море – Антарктида: глобальне забруднення планети пластиком та шляхи його попередження», яка проводилась у басейновому управлінні водних ресурсів р. Тиса в м. Ужгород. Проблема сміття, яка на сьогодні є, на жаль, не вирішеною, потребує негайного реагування з боку громадськості та держави. А найбільше наша природа потерпає від пластику. Більше 80 % всього сміття у Світовому океані складає саме пластик.

09:01 21.02.2020

День Соборності України в Яроцькому ЗЗСО І-ІІ ступенів

        Державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично. Для школярів 5-9 класів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг», а також вікторина «Як я знаю Україну?». Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

16:27 22.01.2020

Студія НУШ у Баранинському ЗО І ступеня

10 січня на базі Баранинського закладу освіти відбулося засідяння Студії НУШ для вчителів 3-4 класів. Вчителі взяли участь в дискусії щодо покращення адаптації учнів у старшій школі. Педагоги мали змогу відчути себе учнями НУШ та бути учасниками Ранкового кола, фрагментів занять та майстер-класу з дизайну та технологій.

16:10 13.01.2020

Поїздка до Перечинської школи-інтернат

Бригада художньої самодіяльності Яроцького ЗЗСО І-ІІ ступенів відвідали вихованців Перечинської школи-інтернату з концертом.  Всім  було весело та цікаво.

10:48 27.12.2019

Молодіжний хаб у Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Особливим пріоритетом молодіжної політики в Україні є розвиток мережі молодіжних центрів та просторів європейського зразка, які по своїй суті є осередками практичної роботи з молоддю. Це унікальні установи, що сприяють розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності молоді тощо. Їх напрями роботи формуються відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного населеного пункту.

10:52 19.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень