A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

7-8 травня 2019 року на базі літнього оздоровчого табору "Трембіта" в селі Циганівці за ініціативою відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради відбувся І етап всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

09:09 14.05.2019

Обласні змагання з футболу "Шкіряний м'яч"

1 травня учні Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  взяли участь в обласних змаганнях з футболу «Шкіряний м'яч», який проходив у смт Середнє. Серед 4 переможців районних змагань команда виборола призове друге місце.

10:09 02.05.2019

Свято "Прощавай, Букварику" у Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Свято Букваря – одне з найзворушливіших щорічних свят  Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Першачки з нетерпінням чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! Адже, це – демонстрація їх перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків.

10:00 02.05.2019

33-я річниця з дня Чорнобильської катастрофи

Щороку 26 квітня Україна згадує зі скорботою. Саме в цей день світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини

09:41 27.04.2019

День Землі у Великолазівському ЗДО

 Щорічно, 22 квітня уся планета відзначає День Землі. Ця дата стала загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.

11:01 23.04.2019

Зелена естафета

Учні Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів є постійними учасниками різноманітних природоохоронних акцій, конкурсів, заходів. Так і цього року учні 10- А класу Газа Крістіна та Турянчич Наталія (науковий керівник – вчитель біології Симко О.М.) стали учасниками фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» в м. Черкаси, основною метою якого є залучення учнівської молоді до заходів щодо збереження та поліпшення стану довкілля.

15:55 15.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень