A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

День батька у Великолазівському ЗДО

Дата: 18.06.2019 16:17
Кількість переглядів: 24

  ?????????»?????° ?????? ???µ?»???????»?°?·?????????????? ???????????»?????????? ???°???»?°???°. В Україні у 2019 році з'явилося нове державне свято – День батька , яке відтепер буде відзначатися в нашій країні на державному рівні.

Цьогоріч свято припадає на 16 червня. Звичайно ж, жодне свято не обходиться без подарунків. Висловити батькові свою любов і повагу можна словами. А подякувати за надану увагу подарунком. У Великолазівському садочку гідно підготувались до цього свята: діти не тільки декламували вірші, співали пісні, танцювали таночки, грали веселі ігри , а ще приготували подарунки виготовлені своїми руками. Але все-таки найкращий подарунок - це відмінний настрій, турбота і увага , адже це так приємно почути приємні слова привітання та отримати заряд енергії від своїх дітей.
Шановні татусі, якомога більше посміхайтеся, радійте життю, дякуйте словами!

?????????»?????° ?????? ???µ?»???????»?°?·?????????????? ???????????»?????????? ???°???»?°???°.?????????»?????° ?????? ???µ?»???????»?°?·?????????????? ???????????»?????????? ???°???»?°???°.

?????????»?????° ?????? ???µ?»???????»?°?·?????????????? ???????????»?????????? ???°???»?°???°.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень