A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Про проведення виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облвсної військової адміністрації від 05 лютого 2024 № 55 «Про проведення обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»»,  Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2024 рік за основними напрямами позашкільної освіти (наказ Міністерства освіти і науки України від 13.12.2023 №1527), Умов проведення Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край” (лист Українського державного центру позашкільної освіти від 08.03.2023 №03-06), річного плану роботи Комунального закладу позашкільної освіти «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості ‚‚ПАД1ЮН” Закарпатської обласної ради на 2023/2024 навчальний рік, з метою підтримки й розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, формування в неї поваги до національної культурної спадщини було проведено виставки-конкурсу  декоративно-ужиткового і образотворчого  мистецтва «Знай і люби свій край». У Конкурсі взяли учать "Великолазівський ліцей" Баранинської сільської ради (12 робіт) та "Центр творчості та спорту Баранинської сільської ради" (13 робіт).

15:23 06.03.2024

"Клас безпеки" у Великолазівському ліцеї

"Клас безпеки" — це Всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

14:53 05.03.2024

Вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні "Великолазівський ліцей"

 У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії, 20 лютого у Великолазівському ліцею вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини. Це День вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свободи національних інтересів українського народу. Усі вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були і успішні підприємці, і студенти, і пенсіонери. Та вони стали уособленням людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.

11:19 23.02.2024

Програма підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Діяльнісний підхід в освіті – це спрямованість освітнього процесу на розвиток ключових компетентностей і наскрізних умінь особистості, застосування теоретичних знань на практиці, формування здібностей до самоосвіти і командної роботи, успішну інтеграцію в соціум і професійну самореалізацію.

13:56 22.01.2024

День Соборності в Руськокомарівському ліцеї

З нагоди Дня Соборності України, виховання у школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу у ліцеї, разом з Будинком культури, були проведені різноманітні заходи. На великій перерві відбулася акція "Тільки в єдності наша сила". Учні 1-11 класів, разом з учительським колективом, створили

13:52 22.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень