A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

Дата: 14.05.2019 09:09
Кількість переглядів: 41

7-8 травня 2019 року на базі літнього оздоровчого табору "Трембіта" в селі Циганівці за ініціативою відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради відбувся І етап всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

Показати свої здібності, знання, випробувати сили, вміння працювати в команді, допомагати один одному виявили бажання учні 9-11 класів Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів і Яроцького ЗЗСО І-ІІ ступенів. Чотири рої з шести чоловік представляли назви та гасла своїх команд в дусі відданості Батьківщині та українському народу. Наступним пунктом гри був показ шикування роїв. Кожна команда повинна була продемонструвати свої вміння, силу та спритність на етапах "Знавці історії", "Визначення азимуту",  "Розпалювання багаття" , "Розкладання намету", "Віджимання", "Гусячий крок", "Надання невідкладної медичної допомоги та транспортування потерпілого", "Перетягування канату".

Переповнені позитивними емоціями та враженнями учні отримала досвід дружніх змагань. Усі рої отримали пам’ятні кубки, грамоти про участь та солодкі подарунки.   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень