A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Методоб'єднання вихователів ЗДО на базі Великолазівського ЗДО

     Старт кожному новому навчальному року дають методичні активи.  Ось тому, 23 серпня 2019 року на базі Великолазівського закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Сонечко» проведено засідання методичного об’єднання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Баранинської об’єднаної громади під темою «Організація освітньої роботи в закладах, що забезпечують здобуття дошкільної освіти у 2019/2020 навчальному році».

15:36 27.08.2019

ЧИ БУДУТЬ ДІТЕЙ БЕЗ ЩЕПЛЕНЬ ПУСКАТИ ДО ШКІЛ І САДОЧКІВ - РОЗ’ЯСНЕННЯ ВІД МОН І МОЗ

ЧИ БУДУТЬ ДІТЕЙ БЕЗ ЩЕПЛЕНЬ ПУСКАТИ ДО ШКІЛ І САДОЧКІВ - РОЗ’ЯСНЕННЯ ВІД МОН І МОЗ Міністерство охорони здоров’я та Міністерство освіти і науки закликають батьків до 1 вересня зробити дітям усі необхідні за Національним календарем щеплення. Невакциновані діти, за винятком тих, які мають медичні протипоказання до вакцинації,  не зможуть відвідувати дитячі садки та школи з іншими учнями. Про це йшлося під час пресконференції в.о Міністра охорони здоров’я Уляни Супрун та Міністра освіти і науки Лілії Гриневич сьогодні, 14 серпня 2019 року, у приміщенні Будинку Уряду.

15:30 19.08.2019

Як підготуватись батькам і дітям до 1 вересня

  Знову до школи: Як підготуватись батькам і дітям до 1 вересня Нагадуємо, що необхідно зробити до 1 вересня батькам школярів для здорового і корисного навчального року. Перевірте себе за списком і переконайтеся, що ви готові до школи. Переконайтеся, що зі здоров’ям дитини усе гаразд Перед початком навчального року дитина має пройти профілактичний огляд у педіатра чи сімейного лікаря, з яким ви підписали декларацію для дитини. Звертайтеся до власного лікаря - менеджера здоров’я вашої дитини - для діагностики та лікування. Послуги у нього оплачує Нацслужба здоров’я. Це безоплатно для вас.

15:25 19.08.2019

День батька у Великолазівському ЗДО

   В Україні у 2019 році з'явилося нове державне свято – День батька , яке відтепер буде відзначатися в нашій країні на державному рівні.

16:17 18.06.2019

Відкриті Всеукраїнські збори "Позашкілльна освіта в умовах децентралізації"

15 травня 2019 рооку на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді в м. Києві відбулися відкриті Всеукраїнські збори "Позашкілльна освіта в умовах децентралізації". Метою заходу було обговорення стратегії розвитку позашкільної освіти, дієвість нових форматів позашкілля в умовах децентралізації.

12:23 21.05.2019

Тиждень безпеки руху у Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступеніва

З 6 по 10 травня 2019 року у  закладі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Мета Тижня: попереджувати дитячий дорожньо-транспортний травматизм; вивчати та повторювати правила дорожнього руху й безпечної поведінки на вулицях міста, дотримуватись цих правил; формувати вміння аналізувати ситуацію, що склалася на дорозі; розвивати здібності, увагу, спостережливість учнів.

12:13 17.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень