A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Вітаємо із закінченням навчального року!

Дата: 29.05.2020 13:52
Кількість переглядів: 22

 Дорогі учні! Шановні батьки та вчителі!

     Упродовж року на цю мить із нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Останній шкільний дзвінок для всіх лунає по-різному, але у цьому році він особливий… У зв’язку з карантином ми не зможемо зустрітися у традиційному форматі, але кожен заклад освіти має можливість продемонструвати свій креатив під час онлайн святкування.  

   Тож від усього серця бажаємо учням гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

     Для випускників шкільний дзвінок пролунає востаннє, нагадуючи про те, що вони вирушають у самостійне доросле життя.

     Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – надія нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

         Висловлюємо безмежну подяку усім працівникам закладів освіти!!!

   Шановні колеги! Дякуємо вам за щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які ви віддавали своїм вихованцям.

     Вдячні батькам  за зворотній зв’язок та підтримку дітей під час дистанційного навчання!!! Зичимо, щоб ваші батьківські надії здійснилися, а сини та доньки стали гідним продовженням свого роду.

        Тож вітаємо усіх зі святом Останнього дзвінка, з успішним дистанційним закінченням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень