A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

День української писемності та мови

День української писемності та мови Щорічно 9 листопада в нашій державі відзначається День української писемності та мови й вшановується пам'ять Преподобного Нестора-Літописця. Саме його вважають основоположником української писемності. Традиційно у цей день проводиться радіодиктант національної єдності. Всі охочі можуть приєднатися до його написання та перевірити, наскільки добре вони знають українську мову. Українська мова – це скарб, який передавався з покоління в покоління. В піснях та легендах наші предки поширювали її від роду до роду. Ми любимо свою гарну, співучу мову, цінуємо та пишаємося нею! Розмовляймо українською!

12:41 09.11.2020

День захисника України у Циганівському закладі дошкільної освіти

Напередодні святкування Дня українського козацтва стало традиційним проведення козацьких розваг малечі Циганівського закладу дошкільної освіти. Колектив дитячого закладу прагне, щоб культура та традиції українського народу стали невід'ємною частиною душі кожного вихованця, тим зернятком з якого зростає особистість.

15:15 13.10.2020

Майстер спорту в Баранинському ЗО І ступеня

21 вересня  учні Баранинського ЗО І ступеня  отримали масу вражень.Вчитель фізичної культури Єлізавета Юріївна запросила в гості представника гирьового спорту в Закарпатській області Вадима Рошканюка.Він є шестиразовим чемпіоном світу,чотирнадцятиразовим призером світу і України,десятиразовим призером чемпіонату Європи.

16:46 23.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень