A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Обговорення проєкту рішення "Про пониження ступеня та зміну назви Яроцької гімназії – філії «Великолазівського ліцею» Баранинської сільської ради Закарпатської області"

Обговорення проєкту рішення "Про пониження ступеня та зміну назви   Яроцької гімназії – філії «Великолазівського ліцею» Баранинської сільської ради  Закарпатської області"

10:28 18.01.2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Діти – майбутнє кожної країни. Якщо вони живуть здоровим життям зараз, то за країною буде багатообіцяюче майбутнє. Нажаль, дедалі частіше зустрічаються прояви насилля у сім’ях. А саме сімейне спілкування – запорука доброго настрою і душевного спокою. Адже, ніде люди не ранять так боляче, як вдома.  Тож, з метою попередження проявів жорстокості та насилля щороку з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Різноманітні заходи відбулися і у Великолазівському ліцеї.

13:49 11.12.2020

Навчання учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у «Великолазівському ліцеї»

Велика справа починається з маленької ідеї, підкорення вершини – з першого кроку. Так, у листопаді 2020 року було організовано та проведено навчання учнів-ройових, які є учасниками Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у «Великолазівському ліцеї».

13:29 11.12.2020

"ЗАПАЛИ СВІЧКУ"

                                                 ЗАПАЛИ СВІЧКУ

16:45 30.11.2020

День пам'яті жертв Голодомору у "Великолазівському ліцеї" Баранинської сільської ради

З метою вшанування пам’яті жертв Голодомору та виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій у Великолазівському ліцеї було проведено інформаційно-просвітницькі заходи.

16:14 26.11.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень