A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

З метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків  аварії на Чорнобильській АЕС, виховання почуття гідності, гордості за свій народ та розвитку освітніх, аналітичних компетенцій щодо подій в історії нашої держави, у закладах загальної середньої освіти пройшли заходи:

10:23 09.12.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 04 по 11 листопада 2021 року у "Великолазівському ліцею" пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

09:33 16.11.2021

Тепла зустріч

 У "Великолазівський ліцей" 5 листопада завітали  з дружнім візитом  дуже і дуже поважні гості, зокрема Генеральний консул Угорщини в Україні пан Йожеф Бочкаї, Почесний консул Угорщини в Івано-Франківську Василь Вишиванюк , директор фонду «Фонд Чисті Серцем»  пані Ірина Рабарська , пані Руслана Гаврилків , виконавчий директор «Об’єднання прикордонних органів самоврядування Закарпаття» Йосип Резеш, політик Павло Клімкін.

09:19 16.11.2021

Профорієнтація

В рамках проведення Декади профорієнтації, а також при великій на сьогодні актуальності проходження служби в поліції, було проведено професіографічну екскурсію для 20 учнів 7-9 класів «Великолазівський ліцей» у Головне управління Національної поліції України в Закарпатській області де у дітей була можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємось в найскладніших ситуаціях. Начальник сектору ювенальної превенції управління діяльності Курта Андрій Юрійович розповів підліткам про професію поліцейського.

11:31 21.10.2021

День захисника і захисниць України в руськокомарівському ЗЗСО

  День захисника і захисниць України - це свято вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю. Ми пам'ятаємо про тих, хто загинув захищаючи Україну в роки Другої світової війни та тих, хто віддав своє життя , відстоювавши незалежність нашої України сьогодні. Учні школи напередодні свята Дня захисника та захисниць України поклали квіти до пам'ятника загиблим воїнам у роки Другої світової війни. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого під Дебальцевим, воїна АТО, колишнього учня нашої школи Анатолія Голика. Почуття щирої поваги та вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх линули з дитячих вуст. Учні та вчителі нашої школи з усією щирістю бажають захисникам і захисницям України благополуччя, сил, здоров'я , мужності, стійкості, миру на землі.

11:01 18.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень