A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні "Великолазівський ліцей"

Дата: 23.02.2024 11:19
Кількість переглядів: 26

 У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії, 20 лютого у Великолазівському ліцею вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини. Це День вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свободи національних інтересів українського народу. Усі вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були і успішні підприємці, і студенти, і пенсіонери. Та вони стали уособленням людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.

   Революція Гідності підтвердила: українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи.

   Сьогодні в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну згадуємо ті доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність.

   У ліцеї проведено тематичні уроки-диспути: «Україна - територія гідності та свободи», «Герої не вмирають», «Гідності хай промінь не згасає!» Учні переглянули відеоролик «Сторожа Гідності» у супроводі пісні-реквієму «Пливе кача».

   У знак скорботи у кожному класі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень