A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Серпнева конференція

Дата: 29.08.2019 15:26
Кількість переглядів: 43

Учитель – це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Кожен прожитий день у школі не схожий на попередній. Колесо навчальних років обертається настільки швидко, що хочеться вигукнути: «Мить, зупинись».

Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти району, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості та суспільства в цілому.

29 серпня на базі Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася конференція за участі директорів та педагогів закладів загальної середньої освіти, дошкільних закладів та будинку дитячої творчості Баранинської сільської ради. Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Е. Д. Янович та провідний спеціаліст Т.В. Мастюк привітали всіх присутніх з початком нового навчального року, побажала успіхів і хороших результатів роботи.

У ході конференції було підведено підсумки першого року впровадження Нової української школи, обговорено досягнення та проблеми, що турбують педагогічних працівників та керівників закладів освіти в умовах реформування освітньої галузі, проаналізовано результати ЗНО, складено план роботи на 2019-2020 н.р.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень