A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

День Соборності України у Великолазівському ліцеї

Дата: 29.01.2021 15:27
Кількість переглядів: 59

22 січня 2021 року ми відзначали 102 річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки — однієї з ключових подій в історії нашої держави.

Саме в цей день 22 січня відбулася онлайн-зустріч «Стрічка єднання» між Нещеретівською гімназією Луганської області, Бродівською ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Львівської області та Великолазівським ліцеєм.

На цій святковій зустрічі лунали слова вітання, українські вірші та пісні, присвячені знаменній події. За традицією учасники виконали гімн України. Але цього року він був особливим, бо лунав у виконанні DZIDZIO і Молодіжного симфонічного оркестру України, диригента- випускниці Бродівськоі ЗОШ І-ІІІ ст.№ 4, першої жінки на посаді головного диригента Линів Оксани.

Також учасники заходу символічно поєднались жовто-блакитною стрічкою єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

 І знову ми показали, що єдині і нероздільні у наших думках, словах, діях і вчинках.

Проведення подібних заходів гартують патріотизм до нашої  Батьківщини!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень