A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Зелена естафета

Дата: 26.03.2019 17:56
Кількість переглядів: 30

Відділом екології та природоохоронної роботи Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру 23 лютого проведено відбірковий (обласний) етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху “Зелена естафета”.

Естафета проводиться з метою поширення практичної природоохоронної роботи у закладах освіти, залучення учнівської молоді до заходів щодо поліпшення стану довкілля, формування життєвих компетентностей у контексті ідей сталого розвитку суспільства.

В естафеті прийняла участь і команда нашого закладу у складі Гази Крістіни та Турянчич Наталії (керівник Симко О.М.).

Учні розповідали про практичну природоохоронну роботу з покращення стану довкілля, що проводилася у нашому закладі протягом року, про посильну допомогу лісовим, водним господарствам, об’єктам природно-заповідного фонду – заповідникам, заказникам, про охорону первоцвітів, мурашників, червонокнижних рослин і тварин, зимову підгодівлю та весняне приваблювання пернатих, пошуки й розчистку джерел, криниць, висадку саджанців дерев і кущів, благоустрій зелених територій, про перші свої наукові дослідження різних біотопів, створення пізнавальних екологічних стежок тощо. Не обійшли стороною юні природолюби і просвітницьку роботу і ділились своїми успіхами у діяльності шкільних екологічних агітбригад, відзначення зелених дат календаря, зокрема, міжнародного дня Землі, Дня довкілля, 5-го червня – Дня захисту навколишнього природного середовища, Дня Дунаю, Всесвітнього Дня захисту водно-болотних угідь. Виступ гармонійно доповнювався цікавим відеороликом.

Результати визначалися компетентним журі за загальною сумою балів, набраних юнацькими колективами.

Наша команда отримала  першість і була  нагороджена грамотою ЗОЕНЦ та подарунками, а керівнику вручено Подяку.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень