A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Олімпійський тиждень у Великолазівському ліцеї

Дата: 15.09.2020 16:55
Кількість переглядів: 43

З метою пропаганди здорового способу життя, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом  та з метою активізації ролі та значення фізичної культури і спорту,  у Великолазівському ліцеї відбулися спортивно-масові заходи з нагоди проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

Всеукраїнський олімпійський урок проводиться щорічно напередодні Дня фізичної культури і спорту і має на меті навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізкультурою і спортом.

7 - 11 вересня 2020 року вчителі фізичної культури проводили спортивні змагання для учнів 5-7 класів  «Веселі старти».  Змагалися команди на швидкість (біг в мішках), спритність (долання  перешкоди), силу, кмітливість та винахідливість.

Учні 8-9 класів змагались у турнірі з «Міні- футболу».

    Старшокласники випробовували свої сили в «Козацьких забавах» ,  «Перетягуванні канату», грали у міні-футбол, змагались у спортивних естафетах, у вправах на силу.

Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, в ході якого учні отримали гарний настрій та масу позитивних емоцій.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень