A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги.

Дата: 04.04.2019 16:30
Кількість переглядів: 58

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги. Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок. ?????????»?????° ?????? ???µ?»???????»?°?·?????????????? ???????????»?????????? ???°???»?°???°.

З цією метою вихованці старшої групи Великолазівського ЗДО «Сонечко» завітали в чарівну оселю книги , яка не залишила жодну дитину байдужою. Дітлахів зустріла чудовий бібліотекар Дума Олена Юріївна, яка вразила нас багатим різноманіттям цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Олена Юріївна познайомила дітей з правилами користування та поводження з книгою. Ознайомила з тематичними полицями дитячого фонду. Підчас перебування у школі, дошкільнята завітали і до 4 класу, познайомилися зі своєю першою вчителькою Чопей Світланою Іванівною. Всім діткам сподобалась екскурсія про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята.

 

?????????»?????° ?????? ???µ?»???????»?°?·?????????????? ???????????»?????????? ???°???»?°???°.

?????????»?????° ?????? ???µ?»???????»?°?·?????????????? ???????????»?????????? ???°???»?°???°.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень