A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Всесвітній день захисту тварин

Дата: 04.10.2022 15:40
Кількість переглядів: 37

На зображенні може бути: 12 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.

З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, відповідальності за приручених тварин, у Руськокомарівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів з учнями 5-А класу класним керівником Пащенко Антоніною Іванівною проведено урок Доброти «Гуманне ставлення до тварин».

На цьому уроці учні переглянули відео «Бережливе ставлення до тварин». Учні підготували повідомлення про домашніх улюбленців.

Девізом уроку стали слова Маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері, які звернені до всіх нас: «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив».

Тому давайте не забувати про те, що ми – одна сім’я на цій планеті і завжди пам’ятати: роблячи добру справу, дбаючи про тварин, ми допомагаємо собі!

На зображенні може бути: 10 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: собака та текст

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень