A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Тиждень історії

Дата: 25.11.2022 15:36
Кількість переглядів: 25

 

Предметні тижні – традиційна форма позакласної роботи з навчальних предметів. Вона дає змогу вчителеві зацікавити учнів у вивченні свого предмета, дати їм додаткову інформацію.Тиждень історії – один із таких. Цього року він проходив з 21 по 25 листопада. Організували його вчителі історії Вейкай О.І. та Фленько Я.І. у Великолазівському ліцеї

   Проведення Тижня історії – це не стільки розваги для вихованців, скільки одна з форм організації навчання, засіб виховання, шлях до порозуміння з учнями, розвиток інтересу до вивчення предмету, розвиток творчих здібностей, логічного та аналітичного  мислення, вміння висловлювати та відстоювати власну думку.

   П'ятикласники зіграли в цікаву гру «Пароль - Паляниця», в ході якої ближче познайомилися з українськими державними та народними символами, культурними надбаннями українців.

 Для учнів 6-х класів організовано віртуальну подорож в минуле «Перші кроки історії людства».

  Конкурс читців історичної поезії «Стежками історії України» відбувся для учнів 7-х класів.

   З метою покращення знань про славну добу козацтва між учнями 8-х класів проведено турнір «Козацький рід ще не перевівся»

   Учасниками інтелектуально-пізнавальної гри «Міцний вузлик» стали учні 9-х класів. Панувала атмосфера активної участі, здорового змагання, що спонукало учнів мобілізувати всі свої знання, отримані раніше.

  Обмінювались власними думками здобувачі освіти 10, 11-х класів щодо актуальних питань розвитку нашої держави, характеризуючи сучасне становище та майбутнє нашої країни  за круглим столом, обговорюючи тему «Незалежність України: перспективи та проблеми».

  Також було організовано позакласний захід «Революція гідності і свободи», який підготували учні 8-х класів.

 Тиждень історії виявився нестандартним, дуже інформаційним, змістовним, динамічним. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень