A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Обмін досвідом

Дата: 10.03.2023 14:59
Кількість переглядів: 50

Плідним та насиченим видався  день 10 березня у "Великолазівському ліцеї". А все тому, що до закладу завітали гості – МАСТЮК Т.В. та СЕМЕН Я.М., головні спеціалісти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради, а також вчителі закладів загальної середньої освіти Баранинської сільської ради.

Було проведено засідання студій на тему «Вдосконалення педагогічної майстерності шляхом обміну досвідом». Присутні мали змогу відвідати різноманітні заходи:

  • урок історії з елементами медіаграмотності (вчитель Фленько Я.І.)
  • урок мистецтва з використанням нетрадиційних технік (вчитель Орос М.Ю.)
  • урок фізичної культури з елементами змагального методу (вчитель Матилчак Л.М.)
  • майстер-клас «Формування мовленнєвої компетентності школярів шляхом інтерактивних технологій навчання» (англійська мова, вчитель Нападій А.М.)
  • майстер-клас «Використання лепбуків в освітньому процесі початкових класів НУШ» (вчитель Роля Р.І.)
  • майстер-клас «Використання дистанційних освітніх платформ для онлайн навчання» (вчителі інформатики Ференц В.К., Гучок В.В.).

Професія вчителя одна з найпочесніших та найвідповідальніших професій. Можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості. Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання. Тож, Учитель – це покликання!

Усі уроки та майстер-класи були проведені на найвищому рівні, цікавими, з використанням різноманітних методів та форм роботи.

 Наостанок гостей очікував виховний захід «За філіжанкою Шевченкового слова»

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень