A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дата: 11.12.2020 13:49
Кількість переглядів: 26

Діти – майбутнє кожної країни. Якщо вони живуть здоровим життям зараз, то за країною буде багатообіцяюче майбутнє. Нажаль, дедалі частіше зустрічаються прояви насилля у сім’ях. А саме сімейне спілкування – запорука доброго настрою і душевного спокою. Адже, ніде люди не ранять так боляче, як вдома.  Тож, з метою попередження проявів жорстокості та насилля щороку з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Різноманітні заходи відбулися і у Великолазівському ліцеї.

Класні керівники провели години спілкування про рівність прав чоловіків і жінок та шляхи вирішення конфліктів, уроки толерантності та доброти «Доброзичливі стосунки з оточуючими», «Ми – різні, але ми –  рівні» до Міжнародного дня людей з інвалідністю, «Щаслива сім’я – без насильства».

У бібліотеці ліцею розгорнуто виставка літератури «Зупини насильство – захисти себе».

Цікавою була година спілкування щодо домашнього насильства у 3-Б класі. Учні переглянули цікаві мультфільми відповідної тематики та створили газету «Стоп насильству!»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень