A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Вітаємо з Всеукраїнським днем дошкілля

Дата: 25.09.2020 13:01
Кількість переглядів: 65

Вітаємо усіх працівників дошкільних закладів – вихователів, нянь, музичних керівників, кухарів, медичних сестер з професійним святом.
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.
Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення.
 Коли батьки знаходяться на роботі, про їх малюків з ранку до вечора піклуються досвідчені вихователі, а годують невтомні руки нянь.
Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління, що завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами Вилківської міської громади.
Упевнені, що саме ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку на день радості й щастя!
Тож нехай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю незмінною прихильністю. Від усього серця хочу побажати також міцного здоров’я, щастя, натхнення, любові, здійснення мрій та сподівань.

 

З повагою,

відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту

Баранинської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень