A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Профорієнтація

Дата: 21.10.2021 11:31
Кількість переглядів: 27

В рамках проведення Декади профорієнтації, а також при великій на сьогодні актуальності проходження служби в поліції, було проведено професіографічну екскурсію для 20 учнів 7-9 класів «Великолазівський ліцей» у Головне управління Національної поліції України в Закарпатській області де у дітей була можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємось в найскладніших ситуаціях. Начальник сектору ювенальної превенції управління діяльності Курта Андрій Юрійович розповів підліткам про професію поліцейського.

Екскурсія розпочалась з чергової частини. У черговій частині діти побачили монітори з відеонагляду у селищі. Ознайомилися з роботою слідчо-оперативних груп, які за повідомленням чергового вирушають на місце скоєння злочину. Також дітям розповіли про порядок реєстрації повідомлень та заяв про правопорушення і події та подальше реагування працівників поліції. Далі підлітки мали змогу побачити Музей поліції. Директор музею розповів учням про заснування поліції на Закарпатті та показав різні цікаві речі необхідні у роботі поліцейських різних часів.

 На кінець екскурсії учням продемонстрували спеціальні засоби та вогнепальну зброю. З цікавістю діти роздивлялися зброю, амуніцію та спецзасоби, які допомагають полісменам в їхній службі. Підлітки були в захваті та приємно враженні гостинністю правоохоронців. По завершенню захопливий екскурсії вони подякували за змістовну та дуже цікаву зустріч.

Проведення подібних екскурсій – надзвичайно позитивна та корисна практика, яку плануємо продовжувати та надалі. Такі заходи розвивають почуття особистої відповідальності, формують рівень довіри дітей до працівників поліції.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень