A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

День подвигу Героїв Круту Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Дата: 31.01.2020 10:52
Кількість переглядів: 83

29 січня вшановуємо пам’ять 300 учнів, студентів, які сміливо стали на захист столиці молодої Української держави за 130 км від Києва, біля станції Крут.

День подвигу Героїв Крут – це день ідеї єдності і сили Української Держави!

З метою вшанування пам’яті молодих захисників Української Народної Республіки, які власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію українського визвольного руху, формування почуття патріотизму, поваги до історії держави, а також розвитку інтересу учнів до подій минулих років, які вплинули на основні процеси державотворення в Україні, у нашому закладі проведено літературну композицію «Пам’яті Героїв Крут…Подвиг героїв духу...». Учні 11 класу розповіли про історичні події в Україні початку XX ст., патріотичний подвиг київських студентів, ознайомили учнів із хронологією подій битви під Крутами.

Учні закладу також мали змогу переглянути відеофільм про Крути.

Бережімо у наших серцях пам'ять про тих, хто боровся і бореться за нашу свободу і незалежність. Минуть роки, століття та пам'ять про юнаків-героїв не згине повік. Вона світитиме не тільки українцям, а всім тим, хто готовий покласти своє життя в ім’я Батьківщини.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень