A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Молодіжний хаб у Великолазівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Дата: 19.12.2019 10:52
Кількість переглядів: 46

Особливим пріоритетом молодіжної політики в Україні є розвиток мережі молодіжних центрів та просторів європейського зразка, які по своїй суті є осередками практичної роботи з молоддю. Це унікальні установи, що сприяють розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності молоді тощо. Їх напрями роботи формуються відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного населеного пункту.

Сьогодні в Україні вже діє кількасот молодіжних центрів і просторів різної форми власності, у тому числі утворених на базі закладів освіти, культури, спорту. Такі молодіжні хаби, платформи та коворкінги успішно працюють у більшості обласних центрів України, а також активно розвиваються в маленьких містах і селах України.

19 грудня на базі Великолазівського ЗЗСО І - ІІІ ступенів у рамках програми Британської ради "Школа як осередок соціальної згуртованості" та за сприяння керівництва Баранинської сільської ради було урочисто відкрито такий молодіжний хаб. На святкуванні були присутні начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Еріка Янович, представники Британської ради Арсен та Олександра,

Як зазначили менеджери проекту, Learning Hub - це вільний освітній та просвітницький молодіжний простір, де молодь може безпечно, цікаво та корисно проводити вільний час разом протягом тижня.

В работі хабу передбачені тренінги для розвитку комунікативних навичок, особистісного росту, професійного самовизначення, майстер-класи та дружні зустрічі з успішними людьми. У хабі проходить англійський клуб, інтелектуальні івенти, спортивні та туристичні заходи.

Цей напрямок роботи допоможе активізації молодіжного руху, популяризуватиме здоровий спосіб життя, закладає важливі життєві пріоритети молодого покоління.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень