A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Привітання з святом першого дзвоника – Днем знань!

Дата: 01.09.2020 10:35
Кількість переглядів: 171

Image%20%281%29

Шановні учні, вчителі, батьки!

Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань! На жаль, епідеміологічна ситуація в Україні диктує свої правила, тому перше вересня цьогоріч не буде таким безтурботним, як до пандемії COVID-19, не буде традиційних лінійок, до яких ми звикли, не буде батьків та рідних на шкільному подвір’ї, але святкування можна проводити в межах класу, що дозволить кожному вчителю впровадити власний креативний формат.

Не дивлячись на певні обмеження, цей день залишається хвилюючим і незабутнім своєю атмосферою, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником. Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.

Особливо, хочу привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє.

Шановні батьки, сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави.
Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ. Вдалого навчального року!

З повагою, 

начальник відділу ОКТМС Баранинської сільської ради Еріка ЯНОВИЧ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень