A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Військово-патріотична гра «Сокіл»(Джура)

Дата: 06.05.2021 10:31
Кількість переглядів: 18

Часи українського козацтва – це невичерпне джерело високої духовності наших предків, натхнення в боротьбі за свободу, державність і незалежність, це зразки неперевершеної  військової майстерності. Протягом століть на козацьких традиціях виховувались і виховуються нові покоління українців, які й сьогодні з честю та гідністю стали на захист України.

З метою формування соціальної активності та громадянської самосвідомості учнів, виховання в них почуття власної гідності, відповідальності, толерантності, критичності та конструктивності мислення, поваги до власної та чужої праці, оптимізму, гуманізму, здатності до самоаналізу і самовиховання,  5 травня у «Великолазівський ліцей» проводилася військово-патріотична гра «Сокіл»(Джура).

Проходило  таборування старшої (15-17 років) та середніх вікових груп (11-14 років).

Учасники змагалися у  конкурсах: фізична  та стройова підготовка,  смуга перешкод, «Підтягування на перекладині» та «Віджимання», «Впоряд», «Пластун», «Відун» і «Таборування». Команди за результатами конкурсів посіли почесні другі місця.

Юні патріоти продемонстрували духовний та фізичний гарт, набули нових знань, що допоможе зробити правильний вибір у житті та стати гідними синами й дочками України, набуваючи військової вправності, опановуючи  військове мистецтво. Це забезпечує формування  найкращих рис воїнів-захисників та захисниць  України.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень