A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Профорієнтаційна робота

Дата: 02.12.2022 10:05
Кількість переглядів: 38

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці. Профорієнтаційна робота зі старшокласниками – один з головних напрямків виховної роботи, яка спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

Профорієнтаційній роботі в закладах освіти приділяється значна увага. Важливо, щоб майбутні випускники мали змогу отримати якомога повнішу інформацію щодо можливостей свого подальшого навчання.

Так, 29 листопада до Великолазівського ліцею завітали представники Ужгородського вищого комерційного училища державного торговельно-економічного університету, зокрема директор Лідія Павлівна Гондорчин, заступник директора з виховної роботи Марія Павлівна Скиба, бібліотекар Мирослава Василівна Голубка, представники ради учнівського врядування.

Було проведено з учнями випускних класів бесіду з елементами тренінгу «Світ професій»

Наприкінці зустрічі викладачі запропонували учням завітати безпосередньо до вищевказаного закладу освіти і дізнатися більше інформації про перспективи навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень