A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 16.11.2021 09:33
Кількість переглядів: 33

З 04 по 11 листопада 2021 року у "Великолазівському ліцею" пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

Всі ми знаємо, що життя і здоров'я - це найдорожчий скарб і ним треба дорожити та берегти. Дитинство – безтурботна пора. В цей час майбутнє уявляється дітям безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

У рамках Тижня були відбувались різноманітні тематичні заходи. Класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій, тематичних фільмів та організацією практичних занять.

Учнями 8-х класів виготовлено для початківців флікери «Будь видимим».

          Молодші учні у цікавій грі «Так-Ні» повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільми, бесідували на тему «Дорожній рух-твій друг» і визначили порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.

Сподіваємось, що діти усвідомили необхідність дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень