A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

З Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2021 09:19
Кількість переглядів: 44

 

Шановні працівники освіти !

Незабаром ваше професійне свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові.

     Як би не змінювалось життя, куди б не закинула доля, є в житті поняття, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – рідна земля, мама, вчитель.

Шановні педагоги, із року в рік ви продовжуєте себе в учнях. Ваші думки, почуття, знання, щедро віддані дітям, працюють на майбутнє. А тому кожна людина своїми досягненнями та перемогами зобов’язана перш за все вчителю.

        Висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за самовідданість і професіоналізм, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і до рідного краю. Ви не лише допомагаєте дітям  відкривати скарбницю знань, а й формуєте їх духовно й фізично, прищеплюєте їм життєві принципи, допомагаєте виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й освіченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому й далекому майбутньому.

        Тож нехай вас завжди оточують доброзичливість і підтримка батьків, любов вихованців, глибока повага та гідна оцінка вашої  праці державою. Нових вам творчих успіхів та професійних злетів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень