A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Тепла зустріч

Дата: 16.11.2021 09:19
Кількість переглядів: 61

 У "Великолазівський ліцей" 5 листопада завітали  з дружнім візитом  дуже і дуже поважні гості, зокрема Генеральний консул Угорщини в Україні пан Йожеф Бочкаї, Почесний консул Угорщини в Івано-Франківську Василь Вишиванюк , директор фонду «Фонд Чисті Серцем»  пані Ірина Рабарська , пані Руслана Гаврилків , виконавчий директор «Об’єднання прикордонних органів самоврядування Закарпаття» Йосип Резеш, політик Павло Клімкін.

У ході зустрічі обговорено ряд питань щодо розвитку освіти, культури, захисту інтересів нацменшин та налагодження співпраці та реалізації спільних проєктів.

Для гостей було організовано екскурсію у палаці  Плотені, а нині – "Центрі  творчості та спорту", ознайомлено з історією ліцею, досягненнями її вихованців. Завітали гості й до краєзнавчого  музею ліцею, де юні екскурсоводи розповіли присутнім про життя села та Нандора Плотені зокрема.

Колектив ліцею разом з гостями приготували та скуштували угорську страву gombaleves,  а вихованці вокального гуртка «Ластівочки» заспівали  в'язанку українських народних пісень.

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень