A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Урок звитяги

Дата: 14.10.2022 09:10
Кількість переглядів: 33

 До Дня захисника України та Дня українського козацтва "Великолазівський ліцей" долучився до проведення  Уроку звитяги «Слава нескореним!», метою якого було виховати в учнів свідому любов до Батьківщини, повагу до Героїв своєї країни, сприяти пробудженню в учнів національної свідомості, формування усіх якостей громадянина, який братиме активну участь у майбутньому своєї держави.  

Які вони — українські воїни різних століть? Змінювались обладунки, зброя, воєнні тактики та способи формування військ. Та незмінним залишився волелюбний дух, незламність і здатність до саможертовності, яка дивує сьогодні увесь світ.

Урок звитяги присвячений життєвим історіям Героїв України, які пішли у вічність, захищаючи територіальну цілісність нашої країни, та тих, хто нині боронить нашу державу. Учні  були вражені історіями життя звичайних хлопців, які не просто стали на захист нашої держави, а своїми подвигами удостоєні державних відзнак і гордо носять звання «Герой України».

Для кожного свідомого українця сьогодні є важлива місія – берегти історію нашої Батьківщини, примножувати славу захисників і захисниць нашої держави, пам'ятати про героїчні подвиги тих, хто віддав своє життя заради миру і щасливої долі нинішніх поколінь.

Вчителі тв учні з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності  людям, які захищали Соборність  і незалежність України в ХХ столітті  і продовжують її відстоювати  в ХХІ столітті.

Схилимо голови низько перед пам’яттю і подвигом славних синів України – Героїв. Вічна пам’ять та слава полеглим Героям України!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень