A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Запрошуємо педагогічних працівників ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників для 7 класу

Дата: 01.04.2020 09:09
Кількість переглядів: 22

Інструкція щодо ознайомлення з електронними версіями фрагментів підручників

З 30 березня по 15 квітня 2020 року  в електронній бібліотеці https://lib.imzo.gov.ua/ педагогічні працівники мають можливість ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників для 7 класу.

 

 

Для ознайомлення необхідно:

  1. Обрати розділ ,,Конкурс підручників”.
  2. Обрати підрозділ ,,Конкурсний відбір підручників для 7 класу”.
  3.  Обрати предмет.
  4. Ознайомитися з переліком підручників.
  5. Переглянути інформацію про обраний підручник та завантажити фрагмент його pdf-версії для ознайомлення.

Інструкція щодо ознайомлення

Результати вибору підручників заклади освіти вносять до спеціальної форми вибору в Державній інформаційній системі освіти http://diso.gov.ua/: з 06 до 15 квітня 2020 року стосовно вибору підручників для 7 класу.

Звертаємо Вашу увагу, що безпосередній вибір проектів підручників здійснюють учителі, а їх вибір затверджується педагогічною радою закладу освіти.

Кількість примірників кожного з підручників має відповідати реальному вибору ЗЗСО й визначається як фактична кількість учнів у  6 класах та кількість учителів, які викладають у 6 класах даного закладу освіти у 2019/2020 навчальному році.

Нагадуємо, що підручники друкуються один раз на 5 років. За підручниками, обраними у 2020 році, учні будуть навчатися наступні п’ять років, тому просимо підійти до ознайомлення й вибору підручників відповідально та сумлінно.

Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами загальної середньої освіти підручників для 3 та 7 класів за фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників з кожної назви та оформлення результатів вибору (Лист МОН від 22.01.2020 №1/9-39).

Лист МОН України завантажити


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень