A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

Проблема забруднення середовища пластиком та шляхи її подолання

Дата: 21.02.2020 09:01
Кількість переглядів: 74

20 лютого педагоги Великолазівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь у прес-конференції «Тиса – Чорне море – Антарктида: глобальне забруднення планети пластиком та шляхи його попередження», яка проводилась у басейновому управлінні водних ресурсів р. Тиса в м. Ужгород. Проблема сміття, яка на сьогодні є, на жаль, не вирішеною, потребує негайного реагування з боку громадськості та держави. А найбільше наша природа потерпає від пластику. Більше 80 % всього сміття у Світовому океані складає саме пластик.

На конференції обговорювались шляхи вирішення даної проблеми, зокрема йшлося про переробку пластику. Учениця 10 класу Любомира Вагацька виступила перед присутніми з доповіддю на тему «Пластик – проблема варта уваги», де наголосила наскільки серйозною є проблема відходів у сучасному світі. Розповіла дівчина й про нашу лабораторію «Пластикожуй» з переробки пластику як один із шляхів вирішення проблеми з відходами пластику, якому можна надати друге життя і тим самим зменшити в рази забруднення ним навколишнього середовища.

Якщо вірити даним світової статистики, то з кожним роком нас стає дедалі більше, відповідно і продуктів життєдіяльності також більшає. Кому як не нам задуматися над тим, яким буде наше майбутнє?

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень