A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області

День пам'яті та примирення

Дата: 18.05.2021 08:35
Кількість переглядів: 22

8 травня вся Україна відзначає День пам'яті та примирення, присвячений пам'яті жертв Другої світової війни - найбільш кривавої і жорстокої сторінки в історії людства.

З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції в Другій світовій війні, вираження поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, військових злочинів, депортацій і злочинів проти людяності, здійснених в роки війни 7 травня у Великолазівському ліцеї проведено виховні заходи, бесіди під гаслом «Пам'ятаємо. Перемагаємо».

Діти також виготовили європейський символ відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги – квітки маку. Ці червоні символи прикрасили груди учнів та вчителів під час акції «Маки пам'яті».

У бібліотеці підготовлено виставку художньої та історичної літератури: «Шляхами подвигу і слави наших дідів та прадідів».

Також було покладено квіти до обеліска і вшановано учасників бойових дій хвилиною мовчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень